Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Bruidsschoenen

Welke trouwschoenen kies jij?

Ga je binnenkort trouwen? Dan wil je deze blog over bruidsschoenen zeker lezen! Want welke kleur wil je en wat voor soort schoen gaat je voorkeur naar uit? Trouwschoenen zijn natuurlijk ontzettend belangrijk voor het complete plaatje, maar het vinden van de perfecte bruidsschoenen kan nog best wel moeilijk zijn. Welke schoenen kies je? Waar en wanneer koop je ze? En hoe moet je trouwschoenen inlopen? In dit artikel lees je alles wat je moet weten over trouwschoenen!

Welke trouwschoenen passen bij jou?

Welke trouwschoenen je kiest, hangt niet alleen af van jouw stijl, maar ook van wat er bij jouw bruidsjurk uit Enschede en de locatie past. Daarnaast moet je er natuurlijk ook goed op kunnen lopen. Niet zo’n fan van hakken dragen? Dan wil je die tijdens deze bijzondere dag wellicht ook liever laten staan. Wanneer je het niet gewend bent, kunnen ze namelijk voor heel pijnlijke voeten zorgen. En vindt de bruiloft plaats op een natuurlijke omgeving zoals het strand? Dan zul je je schoenen daar zeker op moeten aanpassen! 

Trouwschoenen met hak

Een prachtig paar bruidsschoenen met een mooie hak zijn natuurlijk helemaal geweldig. En daardoor ook niets voor niets een ware favoriet. Het fijne eraan is dat je bovendien niet maar één soort hak hebt. Dus wil je wel graag hakken dragen, maar ben je bang dat de hele dag erop lopen lastig wordt? Kies dan voor een kleine blokhak of een bredere hak. Dat zal al een heel stuk schelen. Uiteraard kun je ook altijd om advies vragen aan de experts op het gebied van bruidsmode en schoenen zoals 2ImpressU

Platte trouwschoenen

Kun je niet zo goed op hakken lopen of is de locatie er niet erg geschikt voor? Maak je dan vooral geen zorgen. Er zijn ook ontzettend veel mooie platte bruidsschoenen. Sandaaltjes, ballerina’s, loafers, sneakers en noem maar op! Vooral wanneer je gaat trouwen op het strand of in het bos doe je er heel verstandig aan om te kiezen voor platte schoenen. Geloof me, dat bespaart een heleboel gedoe. Is jouw trouwlocatie niet geschikt voor hakken maar wil je liever ook geen platte schoenen? Kies dan voor bruidsschoenen met een sleehak!

Gekleurde trouwschoenen

Trouwschoenen in dezelfde kleur als jouw trouwjurk zijn altijd een goed idee. Zo creëer je een mooie eenheid. Heb jij liever een paar opvallende trouwschoenen? Kies dan voor een stel gekleurde schoenen! Pas iets wat aansluit bij jullie thema en het zal sowieso ontzettend mooi staan!

 

BedrijfExpert • mei 28, 2020


Previous Post

Next Post