Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Wenteltrap

Huidige trap vervangen door een nieuwe? Kies voor een wenteltrap

Een wenteltrap is een spiraalvormige trap waarbij de traptreden rond een centrale as zijn aangebracht. Zoals de naam al doet vermoeden loopt hij dus niet in een rechte lijn naar boven. Wenteltrappen zijn vaak alleen bevestigd aan de onderkant en bovenkant. Hierdoor blijft er veel ruimte over en is de trap daarom ook erg praktisch. Heb je momenteel een vaste trap huis, maar wil je deze vervangen door een wenteltrap? Bekijk dan snel de verschillende modellen wenteltrappen van Siertrappen.nl. Hier vind je allerlei soorten en mogelijkheden zodat ze in alle wensen en behoeften kunnen voorzien. 

Heb al een idee hoe de nieuwe trap eruit moet komen te zien? Wacht dan geen moment langer. Een prachtige en authentieke trap van Siertrappen is een ware aanwinst in iedere ruimte. Dus ook in jouw woning!

De voordelen van het plaatsen van een wenteltrap

Een wenteltrap is niet alleen een ware toevoeging aan het interieur, maar heeft ook mooie voordelen. Wil je ruimte besparen of een overgebleven stuk ruimte efficiënt gebruiken? Dan is een wenteltrap de ideale oplossing. Deze nemen namelijk maar weinig ruimte in. Een wenteltrap is daarnaast erg makkelijk schoon te maken en vergt maar weinig onderhoud. Door de ruimte die over is, kun je overal makkelijk bij tijdens het schoonmaken.

Het enige nadeel is dat sommige wenteltrappen iets minder gebruiksvriendelijk zijn. Bij bepaalde modellen willen de treden namelijk wel eens smaller en steiler zijn dan bij een vaste trap. Echter is dit bij lange na niet altijd het geval!

Wat voor wenteltrap kun je het beste plaatsen?

Er zijn diverse soorten wenteltrappen te verkrijgen. Zowel standaard modellen als volledig op maat gemaakt. Om te weten wat voor wenteltrap je het beste kan plaatsen, zal er goed naar de ruimte en indeling gekeken moeten worden. Hierbij doe je er verstandig aan de hulp van een expert in te schakelen. Doe inspiratie op, bekijk de ruimte en vraag vervolgens een offerte aan. Wilt u weten of uw wenteltrap vervangen kan worden door een vaste trap? Neem dan contact op met onze specialisten.

BedrijfExpert • mei 28, 2020


Previous Post

Next Post