Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

trouwjurken

Trouwjurken passen? Bereid je goed voor met deze 6 tips

Het vinden van dé perfecte trouwjurk is vaak een lastige opgave. Er zijn immers zoveel mogelijkheden en ieder detail moet natuurlijk volledig bij je passen. Om je een eindje op weg te helpen, is het handig een aantal dingen voor te bereiden. Benieuwd wat je allemaal vooraf aan een afspraak kunt doen? Je ontdekt het hier!

Doe inspiratie op

Om te beginnen kun je het beste eens lekker rond gaan kijken op sites als Pinterest, Instagram en andere platformen. Door verschillende jurken te bekijken, krijg je een goed beeld van wat voor stijlen en stoffen je mooi vindt. Print er een aantal uit of sla ze op en neem ze mee tijdens je afspraak voor bruidsmode nabij Heerhugowaard. Zo krijgen de consultants een duidelijke impressie van wat jij wilt en weten zij precies welke jurken ze voor jou moeten pakken.

Sta open voor andere opties

Nadat je het een en ander hebt bekeken, heb je vaak een goed beeld van wat voor soort jurk je graag zou willen. Echter weten de experts, zoals Bruidsmode Mariska, exact wat mooi bij jou en je lichaam staat. Laat je daarom zeker adviseren en sta ook open voor dingen die je in eerste instantie zelf niet zou kiezen..

Bepaal je gehele budget

Tijdens de zoektocht naar jouw droomjurk is het verstandig om een budget vast te stellen. Daarmee bedoelen we niet alleen het budget voor een trouwjurk, maar voor je gehele look. Bijna altijd zul je namelijk ook schoenen, lingerie en/of accessoires aanschaffen. Bovendien worden er vaak ook een aantal aanpassingen aan de jurk gedaan. Zodra je een compleet beeld hebt van wat je maximaal kwijt wilt zijn, kun je veel gerichter op zoek!

Trek het juiste ondergoed aan

Over het algemeen dragen de meeste bruidjes geen gewone lingerie onder hun trouwjurk. Speciale bruidslingerie weet namelijk precies de juiste punten te benadrukken en andere punten te camoufleren. Hierdoor zit je jurk vaak net wat mooier. Tijdens het passen is het daarom slim alvast de lingerie aan te doen die je ook op jullie trouwdag wilt dragen. Zo kan je niet alleen kijken of je je hierin zelfverzekerd voelt, maar ook of deze goed zit onder de jurk.

Draag weinig tot geen make-up

We snappen dat het fijn is om tijdens het passen mooie verzorgde make-up op te hebben. Toch raden we aan om dit heel minimalistisch te houden. Op die manier zie je er toch verzorgd uit, maar loop je geen risico om vlekken af te geven op allerlei dure jurken. Je wilt namelijk echt niet betalen voor een jurk die je niet mooi vindt. Kijk hier dus altijd goed mee uit tijdens je afspraak!

Vergeet niet te eten en drinken van te voren

Je denkt wellicht dat het een goed idee is om vooraf niet zoveel te eten of drinken. Je buik is dan immers lekker plat. Toch is dit echt geen goed idee. Geloof ons. Het shoppen van je trouwjurk kan namelijk een intensieve middag zijn. En tijdens het passen kun je natuurlijk niet eten of drinken. Zorg daarom dat je in ieder geval een tijdje vooruit kunt.

BedrijfExpert • augustus 5, 2020


Previous Post

Next Post