Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Trouwen

Say yes to the dress! 5 tips voor het vinden van de perfecte jurk.

Jij hebt JA gezegd, gefeliciteerd! Nu kun je jouw droomjurk gaan zoeken. Iets waar iedere vrouw van droomt! Maar hoe pak je dit aan? Voorkom stress en volg onze tips op!

1. Begin op tijd!

Het kan maanden duren om een jurk aan te passen. Daarom is het heel belangrijk om op tijd te beginnen met je zoektocht! Begin minstens 6 maanden van tevoren met zoeken. Doe alvast inspiratie op door tijdschriften te lezen over bruidsmode. Ook op internet kun je natuurlijk veel inspiratie op doen en een aflevering van Say Yes To The Dress kan ook geen kwaad.

2. Bereid je voor

Heb je een afspraak om jurken te passen? Kom goed voorbereid. Begin met je ondergoed. je kunt het beste huidskleurig ondergoed dragen, zodat het onder geen enkele jurk door kan schijnen. Een strapless bh is ook een must! Daarnaast kan je je trouwschoenen alvast meenemen. Dit is handig voor het inschatten van de lengte die de jurk moet zijn. Heb je je trouwschoenen nog niet? Neem dan een paar hakken mee die ongeveer dezelfde hoogte hebben of vraag in de boetiek of zij een paar hebben staan die je mag lenen. Vaak hebben ze dit wel.

3. Neem de juiste mensen mee

Neem alleen de mensen mee die jij écht mee wil nemen. Zit je niet te wachten op de ongezouten mening van die ene vriendin? Vraag haar dan niet mee! Voorkom ook dat je teveel meningen voor je kiezen krijgt door teveel mensen mee te nemen. Het kiezen van je trouwjurk is a once in a lifetime experience. Laat deze niet verpesten door anderen! Nodig mensen uit waar jij je fijn bij voelt en die jou goed kunnen adviseren. Bij een vervolgafspraak kun je altijd nog mensen uitnodigen die je in de eerste instantie niet hebt uitgenodigd.

4. Sta open voor verschillende modellen

Misschien zie jij je droomjurk al helemaal voor je in je hoofd. Toch is het goed om ook open te staan voor andere modellen. Het kan zijn dat deze totaal anders vallen dan je had gedacht. Dat weet je alleen door ze te passen! Je kunt wel foto’s meenemen en merken opschrijven van jurken die je mooi vindt. Zo kan je een indruk geven van jouw smaak en stijl.

5. Stop met passen!

Als je dé jurk aan hebt, voel je het gewoon. Alle twijfels gaan weg en je weet zeker dat dit jouw droomjurk is! Stop dan ook met passen. Het heeft geen zin om nog andere winkels te bezoeken. Hiermee maak je het alleen maar moeilijk voor jezelf.

De belangrijkste tip: geniet van het hele proces! Hopelijk vind jij binnen no time je perfecte jurk en zeg jij yes to the dress! Kijk voor je droomjurk eens op de website van New Styling Bruidsmode

BedrijfExpert • mei 8, 2018


Previous Post

Next Post