Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Piano kopen

Muziekliefhebber met interesse voor prachtige instrumenten? Dan heeft u misschien als een overwogen een piano te kopen. Het kopen van een piano is vaak kostbaar, maar veel pianoliefhebbers hebben dit er voor over. Een piano in huis zorgt namelijk voor duizenden uren speelplezier. Daarnaast is een piano ook nog eens een echte eyecatcher. Zet de piano midden in de woonkamer en iedereen zal zich om de piano heen verzamelen wanneer u een mooi stuk speelt.

Piano kopen, waar op te letten?

Een piano koop je niet ‘zomaar’. Er gaat vaak eerst een heel proces aan vooraf. Is er genoeg ruimte in huis voor de piano? Waar zet ik de piano neer? Hoe zit het met het onderhoud van de piano? Wanneer dit soort zaken allemaal geregeld zijn is het tijd om op zoek te gaan naar een piano. Ook dit kan veel tijd kosten. Wat voor soort piano moet het zijn? Van een bepaald merk zoals Grotrian-Steinweg? Welke kleur moet de piano hebben? Het zijn allemaal zaken waar goed over nagedacht moet worden.

We raden u dan ook altijd aan uw piano bij een specialist te kopen. Iemand met passie voor het instrument. Iemand die alle ins- en outs van de piano kent, zodat u zeker weet dat ze altijd voor u klaarstaan bij vragen over de piano.

Tweedehands piano kopen

Wilt u een piano kopen? Dit hoeft natuurlijk niet perse een ‘nieuwe’ piano te zijn. Sterker nog, veel liefhebbers kopen het liefst een piano met historie. Deze piano’s zijn al ingespeeld en beschikken over karakteristieke eigenschappen. Eigenschappen die u vaak niet zo snel op een nieuwe piano vindt. Een tweedehands piano kopen biedt u vele voordelen.

Of het nu om het kopen van een nieuwe of een tweedehands piano gaat. Bij Emile van Leenen bent u aan het juiste adres. Meer weten over de aanschaf van een piano? Neem contact op met Emile van Leenen middels onderstaande contactgegevens:

emile van leenen

Emile van Leenen
Lammermarkt 59
2312 CM Leiden

T:  071-5891426 (Ook buiten openingstijden telefonisch bereikbaar!)
M: 06 -54354567

BedrijfExpert • juli 15, 2015


Previous Post

Next Post