Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

0

Logomat

Echt indruk maken? Dat doet u met een logomat van Deurmat-bestellen.nl! Een logomat wordt vaak toegepast in het een zakelijke omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een kantoor, overheidsgebouw of aan een horecagelegenheid zoals een restaurant. Wanneer u een restaurant bezoekt, loopt u vaak over een logomat naar binnen. Op het logomat is de naam en het logo van het desbetreffende restaurant duidelijk te zien.

Logomatten op maat

Logomatten zijn uiteraard altijd op maat. U kunt uw wensen doorgeven en vervolgens wordt de logomat snel en vakkundig gemaakt. Verzending gaat in veel gevallen per pakketpost. Er zijn verschillende soorten logomatten beschikbaar. Zowel kleine logomatten (met een standaard maat) als grote logomatten ‘op maat’. De kleine logomatten legt u eenvoudig zelf. De grotere logomatten kunt u laten leggen door te kiezen voor de legservice. Met de legservice wet u zeker dat uw logomat goed komt te leggen, wat zal zorgen voor een perfecte uitstraling.

Een logomat cadeau doen

Hoewel we de logomat veelvuldig in het bedrijfsleven zien, is het natuurlijk ook mogelijk om als particulier een logomat te bestellen. Hiermee kunt u een bijzondere uitstraling aan uw eigen huis geven, maar het is ook bijzonder leuk een logomat cadeau te doen. Een logomat gaat lang mee en is daardoor het uitstekende cadeau wanneer u echt een herinnering wil achterlaten.

Op maat en mogelijkheid tot een legservice

De logomatten worden op maat gemaakt. Tevens is het in veel gevallen mogelijk om te kiezen voor een legservice. Vakkundig personeel zal er dan voor zorgen dat uw logomat perfect komt te liggen.

Contactgegevens deurmat-bestellen.nl

Wilt u meer informatie over het bestellen van logomatten? Neem dan contact op met deurmat-bestellen.nl middels onderstaande contactgegevens!

Deurmat-Bestellen
Sasdijk 6
8281 BM Genemuiden

T: +31(0)383858170
M: info@deurmat-bestellen.nl

BedrijfExpert • juli 17, 2015


Previous Post

Next Post