Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Centrale verwarming in uw woning?

Een groot deel van de energiekosten gaat naar het verwarmen van de woning. Een efficiënte verwarmingsinstallatie kan er dus voor zorgen dat je heel wat kosten bespaart, wat weer goed is voor de portemonnee. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden om jouw woning te verwarmen.

Centrale of decentrale verwarming

Ga je voor een centrale verwarming of een decentrale verwarming? Bij centrale verwarming wordt de warmte opgeslagen in één toestel (ook wel de cv-ketel). Vervolgens wordt de warmte via een aantal leidingen verdeeld over de woning. Bij decentrale verwarming zorgen afzonderlijke toestellen voor de warmteproductie in verschillende ruimtes.

Populaire verwarmingstoestel

De goedkoopste en populairste verwarmingstoestellen zijn radiatoren en convectoren. Radiatoren geven hun warmte af via stralingswarmte uit het warme water. Het warme water wordt vanuit de cv-ketel weer via de leidingen verspreid. Een voorbeeld van een radiator is de Thermrad super 8. De Thermrad super 8 heeft vele toepassingen en is uitgevoerd met 8 leiding aansluitingen. Bij convectoren wordt de warmte afgegeven door convectie.

Onderhoud van belang

Ook bij centrale verwarming is onderhoud van groot belang. Zorg dat jouw centrale verwarming goed onderhouden wordt. Wanneer je dit niet doet, kunnen de kosten ook weer flink omhoog schieten. Zorg dat je op tijd de ketel weer vervangt, zodat je weer kunt profiteren van een nieuwe investering.

Kun je nog wel wat advies gebruiken wat betreft de centrale verwarming? Neem dan contact op met CV-Shop. Sinds 2003 is de CV-shop actief in de online verkoop van radiatoren, cv-ketels en materialen die daarbij horen. In Nederland worden er geen extra transportkosten gerekend door CV-Shop. Woon je in België? Dan betaal je €35,- voor de transport.

Contactgegevens

Kantooradres:
Esdoornhof 182
8266 GN Kampen
Tel: 038-8501317
Mail: verkoop@cv-shop.nl

centrale verwarmingcvradiatorverwarmingstoestel

BedrijfExpert • maart 24, 2017


Previous Post

Next Post