Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

0

Airconditioning

Op uw werk kunt u waarschijnlijk niet zonder de airconditioning op warme dagen, maar tegenwoordig kiezen ook steeds meer mensen voor airconditioning in huis. Lees alle voordelen hier!

Voordelen airconditioning

Vroeger was airconditioning in huis voor het merendeel van de Nederlanders een ondenkbare luxe. Wanneer we de moderne airconditioning systemen vergelijken met de klassieke CV-systemen dan vinden we vele voordelen van airconditioning in huis. Het meest gehoorde voordeel is de verkoeling die zo’n systeem biedt op warme zomerse dagen, maar aangezien de zomerse temperaturen in ons land ook weer niet zo vaak zo hoog oplopen zijn de andere voordelen ook zeker het overwegen waard.

  • Lagere CO2 uitstoot en daarmee dus beter voor het milieu.
  • Gezond gereinigde lucht dankzij het ingebouwde filtersysteem.
  • Forse besparing op energiekosten.
  • Relatief kleine investering. Een erkende installateur heeft uw nieuwe airconditioning al binnen een paar uur geïnstalleerd.
  • Mogelijkheid om de airconditioning te combineren met vloerverwarming en warm kraanwater.
  • Een prettig woonklimaat het hele jaar door: koelen in de zomer en verwarmen in de winter.

Ben jij overtuigd om de stap te nemen van het klassieke CV-systeem naar een moderne airconditioning in huis? Het aanbod airco’s is enorm en de kans is groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Vraag daarom altijd advies aan een erkend installateur. Deze persoon kan u adviseren voor een perfect aircosysteem op basis van uw persoonlijke wensen en eisen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor airconditioning in uw huis? Neem dan eens vrijblijvend contact op met TOSHIBA airconditioners.

BedrijfExpert • juli 4, 2016


Previous Post

Next Post