Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

0

3 manieren om jouw kamer een nieuwe look te geven

Het maakt niet uit of het nu winter, zomer, herfst of voorjaar is. Ben jij toe aan een nieuwe inrichting van jouw huis? Doe er dan iets mee! Pak een kwast. Schuif wat kasten in het rond. Of trek die gordijnen eens van de muur! Ben je op zoek naar een simpele manier om jouw woning een nieuwe look mee te geven? Lees dan zeker deze blog!

Schuif met meubels

Dagelijks zit je op de bank. Televisie kijken, een boek lezen. Maar zit je al jaren al naar dezelfde muur te staren? Gooi het meubilair dan eens over een andere boeg! Het verplaatsen van meubilair is niet alleen goedkoop, maar ook nog eens super effectief! Draai die bank een kwartslag. Of zet eens een kast in het midden van de kamer! Gegarandeerd dat jouw kamer een nieuwe uitstraling krijgt.

Schilder de muren

Een likje verf doet wonderen! Pak een paar muren en schilder ze eens in een andere kleur. Appeltjesgroen. Dolfijngrijs. Pimpelpaars. Het maakt niet uit! Jouw kamer krijgt gegarandeerd een nieuwe uitstraling. Wil je het schilderwerk liever aan een professional overlaten? Kies dan bijvoorbeeld voor een schildersbedrijf uit IJsselmuiden. Zij weten precies hoe ze van jouw geliefde huisje een nieuw paleisje kunnen maken.

Vervang jouw raamdecoratie

Raamdecoratie. Het wil nog wel eens vergeten worden. Maar een rolgordijn, een jaloezie of een luxaflex heeft nogal wat invloed op het uiterlijk van een kamer. Opeens lijken ze optisch zoveel groter of kleiner. En gezelliger! Zij bepalen namelijk hoeveel natuurlijk licht er binnenkomt. Een nieuwe kleur. Een andere lichtdoorlaatbaarheid. Of toch eens die luxaflex. Speel ermee! Maak het spannend! Zo geef je jouw kamer eenvoudig en snel een compleet nieuw uiterlijk.

Is het al weer een tijd geleden sinds jij iets aan jouw woonkamer veranderd hebt? En ben je stiekem wel toe aan een frisse wind door jouw woning? Er zijn genoeg simpele manieren om dat voor elkaar te krijgen. Schuif bijvoorbeeld eens met de meubels. Schilder een paar muren in de mooiste kleuren. Of ruil dat rolgordijn een keer om met een jaloezie! Zo blaas jij gegarandeerd nieuw leven in jouw omgeving!

BedrijfExpert • oktober 2, 2018


Previous Post

Next Post