Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Overnachten in een hotel op een rustgevende locatie

Heeft u zin om er binnenkort even tussenuit te gaan? Of bent u op zoek naar een hotel in de buurt van Zwolle/Kampen om te overnachten? Bijvoorbeeld voor uw werk of heeft u daar een feest in de buurt? Dan kunt u aankloppen bij Hotel Zalkerbroek. Dat is namelijk een ruim opgezet hotel en kent een zeer gunstige ligging aan de N50. Voor slechts €59 boekt u hier al een tweepersoonskamer per nacht. Da’s voordelig toch?

Hotel Zalkerbroek in Zalk

Hotel Zalkerbroek is niet alleen een hotel. Het herbergt namelijk ook een restaurant en een zalencentrum. Daardoor is het mogelijk om er een lekker hapje te eten of een compleet feest te geven. Zalkerbroek kent een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en is zeer gunstig gelegen (tussen Zwolle en Kampen aan de N50, vlakbij de A28 en A50). Bij Zalkerbroek heeft u de mogelijkheid om gratis te parkeren en heeft u de beschikking over gratis WiFI! Daarnaast is Hotel Restaurant Zalkerbroek ook nog eens rolstoelvriendelijk.

Hotel in een grote regio

Hotel Zalkerbroek is een hotel dat centraal gelegen is. Doordat er in de omgeving niet veel andere hotels zijn, is Zalkerbroek een geschikte locatie voor als u op zoek bent naar een hotel in een van de volgende plaatsen:

Ideaal gelegen

Zoals gezegd is het hotel ideaal gelegen. Daarnaast kunt u genieten van de geweldige natuur. U bent immers op de rand van de Veluwe en vlakbij het IJsseldelta Landschap. De rivier de IJssel is vlakbij en de oude Hanzesteden Zwolle & Hattem verdienen het natuurlijk om vereerd te worden met een bezoekje.

Hotel Restaurant Zalkerbroek
Rijksweg 3 (N50 Zwolle Kampen)
8276 BZ Zalk
www.hotel-zwolle.com

zalkerbroek

BedrijfExpert • april 18, 2016


Previous Post

Next Post