Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Hotelinrichting: van badkamer tot aan bed!

Hotels worden niet zomaar ingericht, daar gaat namelijk heel wat aan vooraf. Een hotelkamer of de entree van het hotel moet natuurlijk in het totale plaatje passen. Bij het inrichten van hotels komt heel wat om de hoek kijken. Wanneer u een hotel in wilt laten richten, doet u er goed aan om een specialist op dit gebied in te schakelen. Een specialist zal namelijk al uw wensen meenemen in het totaalplaatje en aan alles denken. Van meubilair tot aan de zeepjes in de badkamer. Alles komt om de hoek kijken bij hotelinrichting!

Een specialist neemt uw zorgen uit handen

Instyle Concepts uit Staphorst (Overijssel) is de specialist als het gaat om hotel interieur. Of het nu gaat om de inrichting van een hotelkamer, het inrichten van het restaurant of het realiseren van meubilair in de lounge. Het is allemaal mogelijk. Instyle Concepts staat voor unieke interieurs op maat. U kunt een beroep doen op jarenlange ervaring als het gaat om hotel interieur design. Dankzij een krachtig inkoopconcept, is het mogelijk om geweldige resultaten te behalen. Al uw wensen zullen afgestemd worden op de doelgroep om zodoende tot een unieke resultaat te komen. Daarnaast kunt u bij Instyle Concepts ook terecht voor zorginrichting, inrichting van recreatiewoningen en short stay inrichting.

Hotel interieur realisatie

Het interieur van een hotel is zeer belangrijk. Wanneer dit een lust voor het oog is, zal dit effect hebben voor de bezoekers. Denk maar eens aan het hotel waar u voor het laatst bent geweest. Hoe zag het interieur er daar uit? Was het modern en was het zo ingericht dat u zich er ├ęcht thuis voelde? Hotel interieur realiseren is dan ook een belangrijk iets waar goed over nagedacht moet worden.

instyle-concepts-logo

Instyle Concepts
Wethouder Buitenhuisstraat
7951 SJ STAPHORST
Postbus 22
www.instyleconcepts.nl

BedrijfExpert • april 18, 2016


Previous Post

Next Post