Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

FK Hekwerken levert degelijke hekwerken

Degelijke hekwerken leveren van hoge kwaliteit. Dat is waar Degelijk Buitenleven van FK Hekwerken zich in heeft gespecialiseerd. Al jarenlang is men bezig met het ontwikkelen van de verschillende hekwerken, die onder andere in de webshop te verkrijgen zijn. ”Het is onze missie om iedereen een betaalbare en elegante oplossing te bieden. Daarom hebben wij zeer degelijke hekwerken voor een betaalbare prijs. Ook kunnen mensen zelf hun ideale hekwerk samenstellen via onze webshop.”, aldus een woordvoerder van het bedrijf.

Naast hekwerken ook inrijpoorten en looppoorten

FK Hekwerken biedt via www.degelijkbuitenleven.nl niet alleen hekwerken aan. Ook kunnen klanten er terecht voor inrijpoorten en looppoorten. Dit zijn mooie toevoegingen voor een hekwerk. Op deze manier hoeft een hek namelijk niet ervoor te zorgen dat u niet meer aan de andere kant van het hekwerk kunt komen. Een inrijpoort is zo ingericht dat auto’s er prima doorheen kunnen rijden. Een looppoort is gemaakt voor voetgangers.

Meer informatie over hekwerken?

Wilt u meer informatie over Degelijk Buitenleven? Neem dan contact met het bedrijf op. Hieronder vindt u de volledige contactgegevens.

Tolboomweg 4
3784 XC Terschuur

Contactgegevens
Telefoon: 0342 443 406
E-mail: info@degelijkbuitenleven.nl

Showroom
Tolboomweg 4
3784 XC Terschuur

www.degelijkbuitenleven.nl

BedrijfExpert • augustus 26, 2015


Previous Post

Next Post