Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Je huis schoonhouden met de volgende tips

Ga je net op jezelf wonen? Of weet je gewoon niet precies hoe je je huis moet onderhouden? Dan is dat totaal begrijpelijk. Sommige mensen raken het overzicht kwijt en weten dan eigenlijk niet meer waar ze moeten beginnen. Om ervoor te zorgen dat je weer overzicht krijgt, heb ik een aantal belangrijke tips op een rijtje gezet. Volg deze tips op, en het schoonmaken wordt een feestje. Je wilt namelijk niet dat je huis er elke dag uitziet als de dag na een feestje. Daar wordt namelijk niemand blij van.

Feestje voor jezelf

Probeer een feestje te maken van schoonmaken. Hoe doe je dit nou? Probeer het jezelf ten eerste comfortabel te maken. Dit doe je niet door een echt feestelijke outfit aan te trekken met hakken en een jurk. Dit doe je door een joggingbroek met een luchtig shirt aan te trekken. Drink even een groot glas water, zet je favoriete spotify lijst op en het feestje kan beginnen.

Welke artikelen?

Als je niet de juiste schoonmaakartikelen in huis hebt, wordt het schoonmaken erg lastig. Kijk dus even goed wat je allemaal moet schoonmaken en schaf dan de juiste artikelen aan. Daarnaast zou je ook diadora werkschoenen aan kunnen trekken om je voeten schoon te houden.

Laat het feest beginnen

Nu kan het feest beginnen. Begin altijd met het schoonmaken van de wc en badkamer. Als dit gedaan is, zit het ergste erop. Daarna moet je schoonmaakproces per klus aanpakken. Begin dus met alles afstoffen, daarna alles stofzuigen en dweilen. Als je dit wekelijks doet is je huis altijd lekker schoon.

Ik ben er nu in ieder geval klaar voor om te beginnen met schoonmaken. Jij ook?

BedrijfExpert • december 5, 2018


Previous Post

Next Post