Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

0

Voel u weer vrij als een vogeltje

Zo vrij voelen als een vogeltje. Wie wil dat nou niet. Gaan en staan waar u wilt. Het begint in uw jonge jaren al met het behalen van uw rijbewijs. U bent vanaf dat moment niet meer afhankelijk en u kunt zelf bepalen waar u naartoe gaat en wanneer. Een gevoel van vrijheid die niemand u meer af gaat pakken. Althans, dat denkt u op jonge leeftijd. Naarmate de jaren gaan tellen wordt u fysiek minder en zit autorijden er niet meer in. Uw ogen zijn niet meer wat het is geweest en u raakt uw rijbewijs kwijt door uw slechte zicht. Daar zit u dan, achter de spreekwoordelijke geraniums. En als u weg wilt bent u weer afhankelijk van naasten die u overal naar toe moeten brengen. Verschrikkelijk.

De oplossing

Er zijn gelukkig manieren om op oudere leeftijd weer mobiel te worden. Weer dat vrije vogeltje voelen. Met een scootmobiel kunt u weer mobiel zijn. U bent als scootmobiel bezitter niet meer afhankelijk van anderen. U kunt weer gaan en staan waar u wilt. Even lekker een blokje om of boodschappen doen bij de supermarkt. Bij uw kleinzoon kijken bij de voetbal. Heerlijk!

Voordelen van een scootmobiel

U voelt u naast mobiel en onafhankelijk ook een stuk zekerder. U hoeft niet meer bang te zijn om buiten adem te raken als u een afstand moet afleggen. Deze afstand afleggen doet u niet meer te voet, maar met de scootmobiel. Plof neer in de comfortabele stoel van de scootmobiel en rijden maar zonder angst om het niet vol te houden.

Ook de sociale contacten zijn beter te onderhouden. U gaat gemakkelijker even naar kennissen die een stukje verderop wonen in het dorp. Even op de koffie en praten over koetjes en kalfjes. Zo gaat u zich minder eenzaam voelen. En dat komt uw gezondheid ten goede!

Voor een scootmobiel heeft u geen rijbewijs nodig. Het papiertje wat u kwijt raakte voor de auto is niet noodzakelijk bij een scootmobiel. Geen vervelende medische testen. Na een rijcursus en wat oefening bent u klaar om de wereld weer tegemoet te rijden.

Verschillende soorten scootmobielen

Voordat u een scootmobiel gaat aanschaffen adviseer u ik wel om zich daar goed in te verdiepen. Er zijn vele soorten scootmobielen. Elke scootmobiel heeft zijn eigen voor- en nadelen. Ga na waar u de scootmobiel het meeste voor gaat gebruiken alvorens u een scootmobiel gaat kiezen. Gaat u bijvoorbeeld dagelijks naar de supermarkt? Neem dan niet een te brede scootmobiel waarmee lastig is te manoeuvreren. Tevens adviseer ik om een goede scootmobiel verzekering af te sluiten. Hiermee komt u niet voor financiƫle verrassingen te staan als er onverhoopt iets mis gaat. Een verzekering voor uw scootmobiel kunt u bijvoorbeeld afsluiten bij Bokhorst Verzekeringen. Naast uw scootmobiel verzekeren kunt u hier nog meer dingen verzekeren. Denk aan: tractor verzekering en werkmaterieel verzekeren. Ik wens u weer veel vrijheid toe met uw eigen scootmobiel!

BedrijfExpert • januari 12, 2017


Previous Post

Next Post