Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

0

Schoonmaken: moeten we dat nou nog steeds zelf doen?

De technologie heeft onze wereld compleet op z’n kop gezet, voor alles lijkt een elektronisch alternatief te komen. Zo hoeven we onze stoel niet meer uit om iets te kopen en kunnen we met 1 druk op de knop geld naar de andere kant van de wereld versturen. In deze blog bespreken we aantal van hulpjes om het schoonmaken even wat gemakkelijker te maken.

De voor- en nadelen van een robotstofzuiger

Je hebt ze vast al wel eens voorbij zien komen, de robotstofzuiger. Deze stofzuiger gebruikt de elektronische intelligentie om zelf te gaan stofzuigen op momenten dat jij er even niet bent. De robotstofzuiger zorgt ervoor dat jij onverwachte gasten gewoon binnen kunt laten. Stel hem zo in dat hij aan het werk gaat als jij de deur uit stapt, makkelijk toch? Toch zitten er ook een aantal nadelen aan de robotstofzuiger, afhankelijk van het type die je hebt natuurlijk. De ruimte moet van tevoren wel begaanbaar zijn voor de stofzuiger, op plekken waar hij niet kan komen, zuigt die natuurlijk ook niet. De robotstofzuiger dient enkel als aanvulling op het huishouden, u dient daarnaast gewoon nog zelf te stofzuigen om in de lastig begaanbare plekjes stof te zuigen.

Schoonmaken niets voor jou? Laat het dan iemand anders doen

Dit klinkt natuurlijk te mooi voor woorden en het is niet voor iedereen haalbaar maar hiermee draag je ook weer steentje bij aan de economie. Schoonmakers staan te popelen om jou te helpen tegen een kleine vergoeding uiteraard. Schoonmakers kunt u inzetten voor veel verschillende klussen, zowel groot- als kleinschalig. Zo kunt u hier bijvoorbeeld terecht voor een schoonmaker in Apeldoorn of een schoonmaker vlakbij Zutphen.

Houd het gewoon netjes en maak minder schoon

Misschien wel het beste hulpje voor het schoonmaken is door het gewoon te doen! Laat het niet aankomen op één moment maar wees er altijd bewust van dat de troep die je maakt, hoe dan ook opgeruimd moet worden. Als je dit goed in je achterhoofd houdt, ben je sneller geneigd om het direct op te ruimen.

BedrijfExpert • december 11, 2017


Previous Post

Next Post