Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

0

Originele bedrijfsuitjes

Ben je op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Met de onderstaande uitjes heb je gegarandeerd een hoop plezier met je collega’s.

Escaperoom

De escaperoom staat garant voor het spannendste bedrijfsuitje ooit. Alle vaardigheden van jou en je team worden op de proef gesteld. Zijn jullie in staat samen te werken? Kunnen jullie goed out of the box denken? Vinden jullie de sleutels en aanwijzingen? Lukt het jullie de raadsels binnen 60 minuten op te lossen? En hoe presteren jullie onder druk? Ga samen met je collega’s de uitdaging! Het interactieve spel kun je door heel Nederland spelen. Iedere kamer heeft zijn eigen thema en mysterie en dat zorgt ervoor dat zelfs collega’s die dit spel al eens hebben gespeeld een spannend bedrijfsuitje beleven.

Solexrijden

Het vele groen bij jou in de omgeving nodigt uit tot uren rijplezier. Ontdek de prachtige natuur in stijl met een solex. Je beleeft zoveel plezier aan solexrijden met je collega’s. Combineer deze tour met een picknick, buffet, bqq of lunch.

Kerstuitje

De feestdagen staan weer voor de deur. En wat is er leuker dan samen met je collega’s het jaar af te sluiten met een leuk uitje? Het is nu mogelijk je kerstborrel te vieren op een unieke en sfeervolle locatie, namelijk in één van de stadspoorten van Kampen. Hier heb je de keuze uit diverse arrangementen: borrelarrangement, borrel + activiteiten arrangement en kerstbuffet. Het activiteiten arrangement bestaat uit zoveel verschillende uitjes, hierdoor zit er altijd wel iets leuks voor jullie tussen.

Abbert Experience

Is het tijd voor actie? Wat dacht je van de Abbert Experience? Het is het perfecte uitje voor een actieve teambuildingsdag. Dit populaire bedrijfsuitje staat in het teken van fysieke inspanning, denkvermogen, samenwerken, teambuilding en vooral veel plezier. Een onvergetelijk bedrijfsuitje dat uitstekend te combineren is met bijvoorbeeld een barbecue.

Ruim aanbod

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het bedenken van een origineel bedrijfsuitje? Veel websites staan boordevol ideeën. En staat het gewenste bedrijfsuitje er niet tussen? Het is meestal ook mogelijk een bedrijfsuitjes naar je eigen wens in te vullen.

BedrijfExpert • november 16, 2017


Previous Post

Next Post