Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Een vaste tuinman op contract

Is je eigen tuin een puinhoop? Maar heb je er eigenlijk geen tijd voor het onderhoud aan je tuin? Dan kun je ervoor kiezen om een tuinman in te schakelen. Een tuinman is tegenwoordig makkelijk en snel gevonden via Google. Een voorbeeld van zo’n hardwerkende ondernemer is BTO Tuinen in Zwolle. Als je woonachtig bent in Zwolle kun je dit bedrijf inhuren voor de complete groenvoorziening. Neem hiervoor telefonisch contact op via: 038 – 455 01 97 of stuur een mail naar info@btotuinen.nl.

Diensten
BTO Tuinen kan meer voor je regelen dan alleen het onderhoud van je tuin. De werknemers beschikken over jarenlange ervaring als hovenier. Daarom kunnen ze je ook helpen met het ontwerpen en het aanleggen van een nieuwe tuin. Daarnaast kan je ook geholpen worden met het plaatsen van houtbouw, vijvers of sierbestrating. Kortom, een complete tuinaanleg is mogelijk bij dit ervaren hoveniersbedrijf. Al meer dan 25 jaar werkzaam in de omgeving van Zwolle.

Contract
Wil je de kosten beperkt houden maar toch eens in de zoveel tijd een hovenier op bezoek? Dan kun je er voor kiezen een periodiek onderhoudscontract te nemen. Hoe werkt dit precies? Je sluit gewoon een contract af, en dan word je tuin het gehele jaar door bijgehouden. Ideaal toch? Zo hoef je er niet naar om te kijken, maar is je tuin toch altijd op orde.

Adresgegevens
Zoek je een hovenier in Zwolle? Neem dan eens een kijkje op de website van BTO Tuinen. Deze ervaren hovenier werkt zowel voor bedrijven als particulieren. Schakel het periodiek onderhoud in om je tuin het hele jaar door goed te onderhouden. BTO Tuinen is gevestigd aan de Helene Swarthstraat 46 in Zwolle.

BTO Buro Tuinaanleg & Onderhoud
Helene Swarthstraat 46
8023 CR Zwolle
038 – 455 01 97
06 – 55 36 20 61
info@btotuinen.nl

BedrijfExpert • januari 3, 2018


Previous Post

Next Post