Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Goed ondergoed

Iedereen draagt ondergoed. Dit kan precies naar je smaak, want er zijn wel duizenden verschillende kleuren, patronen en modellen als het om ondergoed gaat, voor zowel vrouwen als mannen.

Ondergoed voor mannen

De meeste mannen dragen een slip of boxershort. Voor mannen gaat het er vaak om dat de boxer lekker zit en maakt het ze niet zo uit of het er mooi uitziet of niet. Zo kiezen sommige mannen bijvoorbeeld voor een strakke boxer terwijl andere mannen juist liever wijd ondergoed dragen.

Ondergoed voor vrouwen

Voor vrouwen gaat het er ook vaak om dat het ondergoed er leuk of mooi uitziet. Zo hebben zij ook meer keus als het gaat om ondergoed. Vrouwen kunnen een string, slip, hipster of boxer dragen die in veel verschillende kleuren en materialen beschikbaar zijn. De meeste vrouwen vinden een string het mooiste om te dragen. Een string is ondergoed wat tussen de billen van een vrouw zit en heeft weinig materiaal, in het Engels heet een string een thong. Dit wordt ook vaak gedragen onder strakke broeken en jurkjes of rokjes, omdat vrouwen het niet mooi vinden als de randen van het ondergoed te zien zijn bij het dragen van kleding. Met het dragen van een string zal je dus geen zichtbare randjes hebben.

Ook mannen vinden het mooi als een vrouw een string draagt omdat mannen van nature aangetrokken zijn tot de billen van de vrouw. Dit komt omdat in de prehistorie de mannen naar de billen van de vrouw keken om te zien of zij vruchtbaar waren.

Mooie lingerie voor vrouwen

Lola-Lou is een webshop dat erg mooie lingerie verkoopt voor vrouwen. Ze zijn gespecialiseerd in lingerie en hier kun je dus kijken als je iets speciaals wilt kopen en niet alleen voor comfort kiest. De lingerie is gemaakt door designers en daarom van goede kwaliteit. De prijzen zijn over het algemeen ietsje duurder maar je hebt er wel een uniek setje lingerie voor!

BedrijfExpert • maart 9, 2017


Previous Post

Next Post