Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Shortlease bij Blankert Shortlease

Blankert Shortlease uit Zwolle is een leasebedrijf uit Zwolle. Hier kunnen bedrijven en particulieren al meer dan 20 jaar terecht voor shortlease. De expertise van Blankert zorgt ervoor dat het mogelijk wordt om altijd en per direct een geschikte auto te leasen. Of het nu om kort leasen van een dag gaat, of om een leaseperiode van een paar jaar. De mogelijkheden bij Blankert Shortlease zijn zeer groot!

Shortlease ZZP

Blankert Shortlease richt zich onder andere op de ZZP’ers als doelgroep. Het bedrijf uit Zwolle wil het voor de ZZP’ers dusdanig aantrekkelijk maken. Dit doet men door middel van een flexibele service, snelle levertijden, geen vaste looptijd en per dag opzegbaar. Dankzij al deze punten zorgt men er voor dat de ZZP’ers in de gehele regio voor shortlease ZZP naar Blankert gaan.

Shortlease aanbiedingen

Kwaliteit staat bij Blankert Shortlease hoog in het vaandel. Deze kwaliteit wordt echter niet sterk doorberekend in de prijs. Op de website kunnen de klanten namelijk meerdere shortlease aanbiedingen vinden. Daardoor wordt het zeer aantrekkelijk om een shortlease auto bij Blankert Shortlease te leasen.

Neem contact op met Blankert Shortlease

Wilt u meer informatie over Blankert Shortlease? Neem dan contact op met het leasebedrijf uit Zwolle:

Blankert Shortlease

Blankert Shortlease BV 
Boerendanserdijk 17
8024 AE  Zwolle
038-7200 880
info@blankert.nl
www.blankertshortlease.nl

BedrijfExpert • januari 14, 2016


Previous Post

Next Post