Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

0

Hasekamp Trading: specialist in aluminium werkboten

Het kan zijn dat u nog nooit gehoord heeft van werkboten. Dat is ook niet zo gek, want veel mensen krijgen er ook niet mee te maken. Werkboten zijn boten die met een bepaald doel op het water worden ingezet. Denk hierbij aan vaartuigen voor de marine, platte vissersboten, landingsvaartuigen en boten die nodig zijn om een beroep op het water uit te kunnen oefenen. Hasekamp Trading is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van nieuwe en gebruikte werkboten. Graag vertellen wij u meer over dit bedrijf en de mogelijkheden van aluminium werkboten.

Aluminium werkboten

Aluminium werkboten zijn licht in gewicht en erg betrouwbaar én stabiel op het water. Daarnaast zijn de boten vrijwel onderhoudsvrij en nagenoeg onverwoestbaar. Ook hebben de boten een zeer lange levensduur waardoor de waarde van de boot vrijwel altijd hetzelfde blijft. Hasekamp Trading heeft een eigen productielijn waardoor iedere aluminium werkboot gemaakt kan worden. De boot wordt zelf ontworpen en geproduceerd in Nederland. Een eigen ontwerp aanleveren voor de boot behoort ook tot de mogelijkheden. De boot zal voldoen aan de CE-markering, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en veiligheid!

Over Hasekamp Trading

Hasekamp Trading bouwt werktuigen (waaronder werkboten) voor klanten over de gehele wereld. Denk hierbij niet alleen aan aluminium jon werkboten, maar ook aan laadbruggen, aanhangers, schoffelt, buitenboordmotoren, koppellieren, generatoren, koppelbare pontons en meer. Als u een wens heeft met betrekking tot een van deze werktuigen, kunt u altijd aankloppen bij Hasekamp Trading. Al veel tevreden klanten zijn u voor gegaan.

hasekamp

P.O. Box 106
8080 AC Elburg Holland
T. +31(0)525-654646
E. info@hasekamp.nl
W. www.aluminiumworkboat.com

BedrijfExpert • november 16, 2016


Previous Post

Next Post