Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Enveloppen en dozen kopen bij Moniss

Enveloppen en dozen kopen. Dat is wat zowel zakelijke als particuliere klanten bij Moniss kunnen doen. Aan klanten in Nederland en België verkoopt Moniss deze producten in de webshop. Maar dat is nog niet alles, want het assortiment van Moniss is niet alleen beperkt tot enveloppen en dozen. Daarover later meer.

Uitstekende kwaliteit/prijs verhouding

Moniss staat bekend om de goede kwaliteit/prijs verhouding. Dit heeft men te danken aan het feit dat alle producten bij gerenommeerde producenten worden gemaakt. Al jarenlang werkt het bedrijf hiermee samen. Verder is de service van een uitstekend niveau. Vragen en klachten worden snel en zorgvuldig behandeld. De snelle verzending draagt nog eens extra bij aan het hoge serviceniveau. Het is daarbij ook nog eens zo dat Moniss scherpe prijzen aanbiedt.

Verschillende verpakkingsmaterialen

Bij Moniss kunt u niet alleen dozen en enveloppen kopen. Ook voor andere verpakkingsmaterialen bent u bij de webshop aan het juiste adres. Zo biedt Moniss onder andere wikkelfolie en stazakken aan in de webshop. Daardoor bent u voor een breed assortiment aan verpakkingsmaterialen bij Moniss aan het juiste adres. Voor bedrijven en particulieren is het bedrijf daardoor een zeer betrouwbare partner.

Contact

Voor meer informatie over de verpakkingsmaterialen van Moniss, kunt u contact opnemen met het bedrijf. Zie hieronder de contactgegevens:

Moniss

Westenholterweg 126
8042 AL Zwolle
KvK nummer: 53767594
BTW nummer: NL851009396B01

email: info@moniss.nl
Tel. vast: 038 4230978
Tel. mobiel: 06 53314737

www.moniss.nl

 

BedrijfExpert • augustus 17, 2015


Previous Post

Next Post