Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

VCA cursus in Groningen en Zwolle

Uitstekende VCA cursussen in heel Oost- en Noord Nederland aanbieden tegen scherpe prijzen. Dat is waar Zwartewaterland Training & Advies in zich wil onderscheiden. Door middel van een uitgebreid cursusaanbod en gekwalificeerd docenten wil Zwartewaterland Training & Advies kwaliteit bieden. Steeds meer bedrijven die bezig zijn op de bouw, zien in dat VCA belangrijk is. Hiermee kunnen ongelukken worden voorkomen. Het is namelijk belangrijk dat iedereen op de werkplaats zich aan de regels houdt. Een VCA cursus wordt daardoor steeds belangrijker voor bedrijven die werken op locatie.

VCA Groningen

In Groningen biedt Zwartewaterland Training & Advies verschillende VCA cursussen aan. In de cursus leert u bijvoorbeeld de belangrijkste zaken uit de Arbowet. Ook leert u gevaarlijke situaties te voorkomen en in te zien. Op de locatie in Groningen zijn verschillende docenten actief. Zij leren u alles over de veiligheids checklist aannemers. Neem voor VCA Groningen dus snel contact op met het bedrijf.

VCA Zwolle

Niet alleen in Groningen is Zwartewaterland Training & Advies actief. Ook in de hoofdstad van Overijssel kan men bij het bedrijf terecht voor VCA Zwolle. In de Hanzestad Zwolle kan een VCA cursus tegen scherpe tarieven gevolgd worden. De docenten hebben jarenlange ervaring met VCA en kunnen u dus alles leren over dit onderwerp.

Contactgegevens Zwartewaterland Training & Advies

Cursusplus.nl

Zwartewaterland Training & Advies
Klein lageland 1c
8064 AP – Zwartsluis
Tel: 038-3867224
info@cursusplus.nl
www.cursusplus.nl

BedrijfExpert • juli 6, 2015


Previous Post

Next Post