Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

0

Zeilvakantie

Vakantie is heerlijk! Het begint al met de voorpret bij het zoeken en boeken van de ultieme vakantie. Waar gaat u dit jaar heen? Maakt u een mooie verre reis, gaat u lekker kamperen of kiest u liever voor een sportieve vakantie? Ons oog is in ieder geval gevallen op een wat minder doorsnee vakantie: een zeilvakantie. Een zeilboot huren (van alle gemakken voorzien) en daarmee varen over het Ijsselmeer, de Friese meren of in Zeeland. Ons lijkt het heerlijk! In dit artikel nemen wij u mee in de wereld van zeiljacht verhuur.

Ervaar de vrijheid

We geven toe; zeilen is misschien niet de eerste vakantie waar we aan denken. Maar stelt u zichzelf eens voor op een prachtig jacht, varend over de mooiste wateren van Nederland. U kunt genieten van alle luxe van thuis, maar toch even bijkomen van het alledaagse leven. Tijdens een zeilvakantie bent u verzekerd van het gevoel van rust en vrijheid.

Stel zelf uw zeilvakantie samen

Wat betreft zeiljachten is er genoeg keus. Van relatief klein tot groot, altijd voorzien van alle luxe van thuis. U kunt niet alleen kiezen uit zeiljachten, maar ook uit de vaargebieden. Zo kunt u uw zeilvakantie geheel naar wens samenstellen. Varen op het Ijsselmeer, de Friese meren en zelfs de Waddenzee? Dan is vaargebied Lemmer een goede keus. Kiest u voor vaargebied Zeeland, dan verkent u de Nederlandse en Belgische kust. Ook kinderen kunnen zich op dit vaargebied prima vermaken. Er zijn veel ankerplaatsen waar u kunt zwemmen of krabbetjes kunt vangen. En bent u niet zo’n ervaren zeiler? Dan huurt u gewoon een instructeur!

Een zeiljacht huren

Tot rust komen tijdens een zeilvakantie in eigen land? Bij Enjoy Sailing huurt u gemakkelijk één van de twintig luxueuze zeiljachten!  Wilt u eerst ervaren hoe het is op een zeiljacht? Dan kunt u bij ons een gratis proefvaart aanvragen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

logo Enjoy Sailing

Website: http://enjoysailing.nl/
Duitse website: http://enjoysailing.de/

Lemmer
Enjoy Sailing Lemmer
Zilverplevier 1
8532 BA Lemmer
0514-568383
info@enjoysailing.nl

Zeeland
Enjoy Sailing Zeeland
Boulevard 1
4697BC Sint Annaland
31(0)6 – 50745560
info@enjoysailing-zeeland.nl

 

BedrijfExpert • mei 18, 2016


Previous Post

Next Post