Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

0

De leukste tips voor uw stedentrip!

Steeds meer mensen kiezen voor een stedentrip. Best logisch, want voor nog geen 100 euro boekt u een weekendje weg naar een topbestemming binnen Europa. De reistijden zijn minimaal en in korte tijd krijgt u erg veel van de stad te zien. Wilt u graag op stedentrip? Dan is een dagje Londen of dagje Parijs een aanrader!

Stedentrip Londen

Londen is één van de populairste steden ter wereld. Het is de hoofdstad van Engeland en het Verenigd Koninkrijk. In deze bruisende stad is voor jong en oud genoeg te beleven. Een kleine greep uit de vele bezienswaardigheden zijn: het Buckingham Palace, House of Parliament, de St. Pauls Kathedraal en de winkelstraten Oxford street en Bondstreet plekken. Ook museumliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Londen. Londen heeft meer dan tweehonderd musea, waaronder British Museum, Science Museum, Natural History Museum, Victoria and Albert Musaum en Tate Modern. De meeste musea zijn gratis te bezoeken!

Stedentrip Parijs

Parijs is de hoofdstad van Frankrijk. Het is de stad van de mode, indrukwekkende geschiedenis en bekende kunstenaars. En natuurlijk niet te vergeten: de stad van de liefde. Niet alleen van de liefde voor elkaar, maar ook van de liefde voor de stad zelf. Velen zijn, net zoals wij, al verliefd geworden op Parijs! Of wat dacht u van een dagje Disneyland Parijs? Bezoek met uw gezin het leukste attractiepark van Europa en beleef de magie!

Stedentrip boeken?

Er zijn veel verschillende manieren om te reizen naar Parijs of Londen. Zo zijn er reisorganisaties die een stedentrip per luxe touringcar aanbieden. CityTijger is zo’n stedentripaanbieder. Het reisbureau is door Zoover uitgeroepen tot beste stedentrip aanbieder 2016. Bij hen profiteert u van reiscomfort, zodat u uitgerust aan uw stedentrip kunt beginnen. De bussen zijn uitgerust met airco, monitor, DVD, audio, koelkast en toilet. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met CityTijger.

Citytijger

CityTijger
De Stuwdam 5
3815 KM  Amersfoort

Telefoon: 033 – 20 22 206
E-mail: info@citytijger.com
Website: www.citytijger.com

 

BedrijfExpert • september 12, 2016


Previous Post

Next Post