Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Volslank trouwen!

Twijfel je of je wel wil trouwen omdat je een maatje meer hebt? Denk je dat je niet aan het ideaalbeeld voldoet met een grote trouwjurk aan? Dit is grote onzin! Een volslanke bruid is anno 2017 allang geaccepteerd en niet meer dan normaal. Daarom zijn er ook speciale bruidsmodezaken die zich richten op de volslanke bruide en volslanke bruidegom. We nemen je mee in de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn.

Op wat voor moment spreek je over de term volslank? Dit betekent de trouwjurken en trouwpakken vanaf maat 44 tot en met maat 70. Hierbij zijn doorgaans ook speciale schoenen, lingerie en sieraden beschikbaar. Er zijn diverse bruidsmode zaken die gespecialiseerd zijn bruidsmode voor grote maten. Zoals EMB Fashion.

Het geheim van een grote maat bruidsmode is een professionele coupeuse die een jurk precies op maat kan maken. Dit kan net het verschil maken tussen goed en perfect. Het is daarom belangrijk eerst een pasafspraak te maken om de jurk uitgebreid te passen. Als je een mooie jurk hebt gevonden kun je hierbij nog passende lingerie, schoenen of sieraden zoeken. Daarnaast is een grote maat trouwpak ook steeds makkelijker te vinden.

Er zijn veel gewone winkels waarbij je slechts een beperkt aanbod hebt aan maten. Zoek dus vooraf goed uit welke maten er allemaal beschikbaar zijn. Draag je liever een casual avondjurk? Dit is in veel winkels ook gewoon mogelijk.

Heb je op dit moment enig idee wat voor figuurtype je hebt? Dit is belangrijk voor het kiezen van de jurk. Elk figuur heeft sterke en minder sterke punten. Een coupeuse kan dit door kleine aanpassingen op een mooie manier verbloemen. Voor elk soort figuurtype is een persoonlijk advies. Er worden 4 verschillende figuurtypes onderscheiden: het A-type, O-type, X-type en Y-type. Volslank wordt onder het O-type verstaan. Met een aantal simpele trucs kan een coupeuse het zwaartepunt van je lichaam verleggen. Hierdoor creƫer je op simpele wijze een fraaier figuur.

 

BedrijfExpert • oktober 12, 2017


Previous Post

Next Post