Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Genieten van jouw eigen trouwerij: zo doe je dat

Stress. Stress. Stress! Het plannen van een bruiloft is complex en brengt veel momenten van frustratie met zich mee. Wordt de jurk wel goed aangepast? Hebben we op tijd een locatie geboekt? Zijn er wel voldoende zitplaatsen? Ho. Wacht! Je zou het bijna vergeten: jij moet ook van jouw grote dag kunnen genieten. Als het goed is maak je het namelijk maar één keer mee! In deze blog van Focus on Values geven wij je enkele tips om te ontstressen.

Boek een verwenmoment

Maanden heb je er naartoe geleefd. Gedroomd over al die prachtige jurken. En dan sta je nu opeens écht voor de deur van een bruidsmodewinkel. Hartstikke spannend natuurlijk! Een bron van stress dus! Ga je bruidsmode in Leeuwarden passen? Dan kun je je aanmelden voor een zogenoemd verwen-arrangement. Hierin leggen verschillende trouwspecialisten jou compleet in de watten. Kapsters. Visagistes. De hele rataplan. Terwijl je op zoek gaat naar de ideale trouwjurk geniet je daarnaast ook nog eens van thee, koffie, taarten én cupcakes.

Orden jouw gedachten

Er moet zoveel gebeuren. Het is dan ook niet raar dat jouw gedachten soms een loopje met je nemen. Chaotisch lopen ze in elkaar over. Om paniekaanvallen te voorkomen is het op dit soort momenten verstandig om ze zo nu en dan te ordenen. Dit kun je doen door middel van acupunctuur, maar ook door mindfulness te beoefenen. Blijf je liever in beweging? Boek dan een paar lessen yoga of tai-chi.

Kijk eens goed rond

Eindelijk is het zover: de trouwerij. Natuurlijk kun je nu als een kip zonder kop proberen alle losse eindjes aan elkaar te knopen. Laat het echter los! Sta stil en kijk eens rustig om je heen. Laat je omarmen door al die liefde die om je heen hangt. Al die gasten: ze komen allemaal voor jou! Zoveel ontroerende woorden. Zoveel liefdevolle blikken. Neem dat in je op. Want zeg nou eens eerlijk. Dat is toch vele malen meer waard dan een 100% goed geregelde dag?

Genieten. Als er één dag is waarop je dat in volle teugen zou moeten doen is dat jouw trouwdag. Laat je daarom niet opjagen door stress. Plan een verwenmomentje in tijdens de planning. Orden van tot tot tijd eens je gedachten. En kijk tijdens de grote dag vooral eens goed om je heen. Jouw trouwdag is namelijk pas perfect wanneer jij dat zo voelt.

BedrijfExpert • maart 1, 2019


Previous Post

Next Post