Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Bruidsmode

Bruiloft in de winter? Waarom niet!

Wanneer men nadenkt over het plannen van een bruiloft wordt er automatisch vaak aan het voorjaar of de zomer gedacht. Zonnetje erbij, zomers gevoel en vrolijke muziek. Dat is vaak het ideaalbeeld van iedere bruiloft. Maar waarom eigenlijk? Trouwen kan namelijk net zo goed in de winter. Bovendien is een winterbruiloft ontzettend sfeervol en romantisch. Om je te overtuigen, geven wij in deze blog 4 voordelen van een bruiloft in de winter.

Anders dan andere bruiloften

Om te beginnen is een winterbruiloft totaal anders dan de meeste bruiloften. De sfeer, het eten en noem maar op. Ook als bruid zul je anders zijn. Hoogstwaarschijnlijk schitter jij straks in een bruidsjurk uit Oss die niemand anders draagt. Le Michel Bruidsmode helpt je bovendien graag bij het zoeken naar de perfecte winterse look. Dus, vind je het leuk om uniek te zijn? Kies dan zeker voor een bruiloft in de winter!

Heerlijk eten

Ook het eten op een winterse bruiloft zal anders zijn dan een bruiloft die in de bloedhitte plaatsvindt. Denk aan soepjes, een heerlijk braadstuk en ontzettend veel chocola als dessert. Er is geen betere tijd dan de winter om je gasten al het voedsel te serveren waar ze naar verlangen. Zorg daarom voor veel en goed eten. Je gasten zullen je enorm dankbaar zijn. 

Meer beschikbare data

Doordat meer mensen willen trouwen in de zomer, is de kans op een wachtlijst voor jullie ideale locatie ook veel groter. En je wil de bruiloft liever niet twee jaar uitstellen. In de winter is het veel minder druk waardoor je alles veel sneller kunt plannen. 

Lagere kosten

Tenslotte brengt een winterbruiloft in de meeste gevallen minder kosten met zich mee. Doordat men het in deze branche tijdens de wintermaanden veel rustiger heeft, kun je veel zaken voor een beter tarief krijgen. Bijvoorbeeld op de locatie, catering en wie weet ook wel op je bruidsjurk uit Den Bosch, Oss of omgeving!

BedrijfExpert • oktober 16, 2020


Previous Post

Next Post