Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

5 tips voor je aanstaande bruiloft

Is het binnenkort zover en ga je trouwen? Dit is natuurlijk super spannend. Waarschijnlijk zit jij nu op het internet onderzoek te doen naar de beste tips voor de grote dag. Hieronder vind je 5 tips die jouw trouwdag een stukje makkelijk moeten maken.

1. Maak het persoonlijk

Je wil er natuurlijk een speciale dag van maken, maar ook dat jouw gasten er inspiratie uit halen. Maak daarom je trouwdag persoonlijk door dicht bij jezelf te blijven. Kies geen thema dat je online hebt gezien, waar jij en je man totaal geen affiniteit mee hebben. Kies een thema waar je jezelf in herkend, en waar je vrienden en familie je in herkennen. En vergeet niet, een te gekke bruiloft plannen zit hem in de details. Persoonlijke gekleurde trouwjurken vind je bijvoorbeeld bij The New bride.

2. Huur een weddingplanner in

Kijk je nu al op tegen alle zaken die je moet regelen voor je bruiloft? Schakel hulp in in de vorm van een weddingplanner. Zij helpt je om prioriteiten te stellen en hierdoor kun je een aantal zaken uit handen geven. Het geeft je mentale rust als je weet dat je er niet alleen voor staat. Ik hoor je al denken, een weddingplanner is toch ontzettend duur? Dat valt best wel mee tegenwoordig.

3. Duidelijke gastenlijst

Een gastenlijst lijkt in eerste instantie een makkelijk klusje. Echter, als je er eenmaal aan begonnen bent kan dit toch wel tegenvallen. Wie nodig je uit als daggasten? En welke personen laat je alleen in de avond bij het feest komen? Tip: schrijf alle gasten op en geef met drie verschillende kleuren markeerstiften aan in welke groep ze zitten. Heel belangrijk, belangrijk en twijfelgeval. Daarna heb je een beter overzicht over welke twijfelgevallen je eventueel schrapt.

4. Een ceremoniemeester waarop je kan bouwen

Ceremoniemeester zijn is een belangrijke verantwoordelijkheid die niet iedereen kan dragen. Kies daarom zorgvuldig uit wie je gaat kiezen. Moet dit niet je beste vriendin zijn? Dit hangt van haar eigenschappen af. Je kan het beste gaan voor iemand die dicht bij je staat en daarnaast heel betrouwbaar is. Iemand waarvan je zeker weet dat hij alles tip top zal regelen.

5. Een eigen trouwambtenaar

Normaal gesproken kun je gewoon kiezen van een ambtenaar van de desbetreffende gemeente. Maar het zou veel leuker zijn om een zelfstandig trouwambtenaar te kiezen. Op deze wijze kun je de ceremonie nog veel persoonlijker maken. Ken je een trouwambtenaar in je kennissenkring? Dit is nog beter!

BedrijfExpert • oktober 23, 2017


Previous Post

Next Post