Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Zaal huren in Utrecht – De ideale locatie

Utrecht is een prachtige stad. Hoewel de stad qua inwonersaantal de op vier na grootste stad in Nederland is, zult u dit niet zo snel merken. Veel mensen ervaren Utrecht namelijk niet zo massaal als bijvoorbeeld Amsterdam of Rotterdam. Utrecht zelf telt 335.089 inwoners. Doordat Utrecht niet zo massaal is, kunt u er prima een dagje heen zonder dat u overal voor in de rij hoeft te staan. Even een terrasje pakken aan de gracht? Natuurlijk is het er druk op een zomerse dag, maar u zult er altijd nog wel een plekje kunnen vinden.

Utrecht als ontmoetingsplek

Veel mensen spreken af in de stad Utrecht, dit heeft alles te maken met de ligging van de stad. Utrecht is centraal gelegen op een knooppunt van spoorwegen, wegen en waterwegen. Dit zorgt ervoor dat Utrecht voor Nederlanders bijzonder goed te bereizen is. Doordat Utrecht centraal gelegen is, leent de stad zich ook uitstekend voor zakelijke ontmoetingen. Grote bedrijven hebben vaak meerder vestigingen verspreid over het hele land en willen regelmatig samenkomen. Bijvoorbeeld voor een belangrijke vergadering of voor de Nieuwjaarsborrel. In dit soort gevallen is Utrecht een logische keuze.

Zaal huren in Utrecht

Bent u op zoek naar een geschikte locatie in Utrecht voor een zakelijke ontmoeting, vergadering of andere gelegenheid? Let er in dat geval op dat de locatie in de buurt van het centraal station ligt. Veel mensen kiezen er namelijk voor om met het openbaar vervoer naar Utrecht te reizen. Wanneer zij aankomen in Utrecht, is het fijn als de locatie op loopafstand is. Hierdoor hoeven zij niet met de taxi of met de bus naar de locatie toe. Zaal huren Utrecht? Klik op de link voor een suggestie naar een zaal op 5 minuten loopafstand van het centraal station. U komt dan uit bij Vergadercentrum Vredenburg. Een prachtig vergadercentrum centraal gelegen in Utrecht met alle benodigde voorzieningen zoals catering en gratis WiFi.

Contactgegevens Vergadercentrum Vredenburg

Meer informatie over het huren van een zaal in Utrecht? Voor alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met Vergadercentrum Vredenburg via onderstaande contactgegevens:

vergadercentrum-vredenburg

info@vergadercentrumvredenburg.nl
Tel.: 030 – 2310068
Vredenburg 19
3511 BB Utrecht
www.vergadercentrumvredenburg.nl

 

BedrijfExpert • juli 13, 2015


Previous Post

Next Post