Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Unieke locatie vinden? Kijk in Tilburg!

Unieke locatie vinden? Kijk in Tilburg!

Hebben jullie vaak vergaderingen of workshops en zijn jullie op zoek naar wat afwisseling? Dan is het goed om te kijken naar andere locaties! Eén van de mooie locaties die Nederland te bieden heeft is Tilburg. Het is een prachtige stad en ideaal als je een vergadering of workshop wilt combineren met een bedrijfsuitje. Hier lees je over prachtige Congreslocaties Tilburg.

Vergaderlocaties

In Tilburg kun je allerlei soorten locaties vinden. Zo vind je congreslocaties in Tilburg, maar ook prachtige buitenlocaties. Op deze manier kun je mooi in de buitenlucht genieten van de natuur tijdens jouw workshop of vergadering. Daarnaast kun je zelfs villa’s of hotels huren voor jullie activiteiten. Het is ideaal om te kiezen voor een hotel als jullie ook eten en drinken erbij willen bestellen. 

Wil je een creatieve setting en écht goed kunnen brainstormen? Dan zou een buitenlocatie ideaal zijn. Zo kun je genieten van de omgeving en misschien wel hele goede ideeën vinden in de natuur. Zorg er wel voor dat je van te voren het weer checkt!

Activiteiten 

Natuurlijk kun je naast jouw vergadering of workshop ook nog leuke activiteiten plannen. Zo maak je er meteen een leuk bedrijfsuitje van. Zo kun je bijvoorbeeld een spannende escape room doen of zelfs een versie waarin je de stad moet ontsnappen. Ideaal als jouw werknemers van spanning houden en het leuk vinden om puzzels op te lossen. 

Wil je liever iets relaxter doen? Dan kun je ook workshops schilderen doen om heerlijk op rust te komen. Zo zijn er verschillende thema’s waar je uit kunt kiezen, zoals landschappen, gebouwen of beroepen. Misschien zijn jullie liever actiever bezig en houden jullie wel van een leuk dansje. Wat dachten jullie dan van een workshop paaldansen! 

Misschien zijn jullie meer van cultuur en kunst. Gelukkig heeft Tilburg genoeg te bieden! Zo zijn er verschillende musea te vinden. Zo heb je het Natuurmuseum Brabant, Museum De pont of het Textiel Museum. Zo kun je voor iedereen wel wat vinden! Naast musea kun je ook theaters vinden in Tilburg. Daar is het mogelijk om lekker te genieten van een prachtige voorstelling. Natuurlijk kunnen jullie ook de groep indelen in activiteiten die beter passen bij elkaar. Zo hoeft niemand een activiteit te volgen die ze eigenlijk helemaal niet leuk vinden.

Hopelijk kun je hiermee een geweldige locatie vinden voor jullie vergaderingen of workshops. Misschien maken jullie er nog zelfs een leuk bedrijfsuitje van. Succes!

BedrijfExpert • december 9, 2020


Previous Post

Next Post