Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

De woontrends van 2017

Net als in de modewereld, zien we op het gebied van interieur ook elk jaar nieuwe trends. Nu we bijna op de helft van 2017 zijn, kijken wij in dit artikel naar de trends die we ook nu weer veel terug zien.

Kleurgebruik

Qua kleuren zien we ook dit jaar veel blauw en groen terug in interieurs. De urban jungle mocht na haar succesvolle jaar (2016) dit jaar nog even blijven. Dus ook nu mogen planten in overvloed worden toegevoegd. In het bijzonder zijn vetplanten en cactussen nog erg populair. Daarnaast maken grote, weelderige planten ook hun opkomst. Naast blauw en groen doet ook poederroze het goed. Deze kleur combineert weer goed met goudtinten, maar houd het wel subtiel.

Natuurlijke, unieke materialen

Ook natuurlijke materialen zien we dit jaar weer veel terug. Hout en marmer bijvoorbeeld. Daarnaast zien we ook nog steeds veel velvet terug. Bijzondere en unieke producten worden steeds belangrijker. We zijn ook steeds meer bereid om hier wat meer geld aan uit te geven. Niet heel gek, want met unieke producten creëer je eigenheid in jouw interieur. En door een interieur jouw eigen te maken, voel je je pas écht thuis.

Vaarwel quotes..

De quotes op kaarten en serviesgoed zien we al wat minder terug. Het mag dit jaar allemaal wat persoonlijker. Eigen foto’s, souvenirs uit dat ene leuke vakantieland, we zien het graag terug in ons interieur. En het mag weer!

Laat je inspireren in een woonwinkel

Persoonlijk, uniek en natuurlijk; zo kun je de woontrends voor 2017 dus omschrijven. Wil je jouw interieur een make over geven? Laat je inspireren en adviseren in een woonwinkel! Soms kun je ook een 3D ontwerp van jouw ruimte laten maken, zodat je precies ziet hoe de nieuwe stijl in jouw ruimte tot zijn recht komt. Ideaal toch?

BedrijfExpert • mei 15, 2017


Previous Post

Next Post