Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

0

De leukste bedden voor de kinderkamer

Tegenwoordig zijn er steeds meer soorten kinderbedden op de markt. Geen saaie, unisex bedden, maar stoere piratenbedden of schattige prinsessenbedden. Benieuwd uit wat voor bedden je tegenwoordig zoal kunt kiezen? Wij hebben er een aantal voor je op een rij gezet.

Halfhoogslaper

De halfhoogslaper is zeer geschikt voor de kleinere kinderkamer. Dit bed is iets lager dan een hoogslaper, maar biedt wel voldoende opberg-/speelruimte onder het bed. Deze bedden zijn naast handig ook leuk om op te spelen. Je kunt deze halfhoogslapers namelijk vaak uitbreiden met een tent of glijbaan.

Kajuitbed

Ook een kajuitbed zorgt voor veel opbergruimte. Onder dit bed bevinden zich namelijk handige lades. Kajuitbedden zijn vaak verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen, zodat ze perfect in de kinderkamer passen.

Autobedden

De naam zegt het al: een autobed is een bed vermomd als auto. Een raceauto of brandweerauto bijvoorbeeld. Zo’n bed staat super stoer in de kinderkamer en is erg leuk om op te spelen. Naast autobedden kun je ook denken aan een prinsessenkoets, speciaal voor de kleine prinsessen.

Prinsessenbed

Naast prinsessenkoetsen bestaan er uiteraard ook andere prinsessenbedden. Roze bedden met sierlijke vormen, zodat jouw dochter als een prinses in slaap valt.

Er zijn dus genoeg leuke bedden voor de kinderkamer die slapen net wat leuker maken. Welk bed staat er bij jou in de kinderkamer(s)?

BedrijfExpert • april 7, 2017


Previous Post

Next Post