Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Linnen in een hotel

Wanneer u in een hotel geniet van uw overheerlijke gebakken eitje of juist lekker ligt te slapen op het King-Size bed, denkt u vaak niet aan linnen dat op tafel of op bed ligt. We hebben het hier over hotellinnen; het linnen dat u in een hotel tegenkomt. Dat gaat van het linnen om uw kussen heen, tot aan het doekje dat onder uw bestek ligt. Hotels en andere horecabedrijven kiezen er vaak voor om het linnen uit te besteden aan een derde partij. Het linnen wordt dan gehuurd of tegen voordelige prijzen ingekocht. Bent u op zoek naar een bedrijf dat hotellinnen of een ander soort linnen kan verhuren of verkopen? Lees snel verder!

We stellen u graag voor aan:

Metselaar Textielservice. Misschien kunt u dit bedrijf, misschien ook niet. Daarom maken we u graag bekend met deze specialist op het gebied van textielreiniging en linnenverhuur. Al sinds 1997 is het bedrijf actief in de textiel- en reinigingsbranche. Met bijna 20 jaar ervaring is geen vraag voor hen teveel. Mocht u dus linnen (hotellinnen, restaurantlinnen of tafellinnen) nodig hebben, dan raden wij dit bedrijf van harte aan.

Altijd een passend bestek

Het grote voordeel van Metselaar Textielservice, is dat er altijd een passend bestek mogelijk is. Hierdoor kunt u dus altijd voorzien worden van het linnen dat u nodig heeft. Daarnaast beschikt Metselaar Textielservice over een eigen calamiteitenservice, die u 24/7 kunt bereiken. Kortom, genoeg voordelen dus om bij dit bedrijf aan te kloppen als u linnen nodig heeft.

metselaar

Metselaar Textielservice
Moerheimstraat 40/50
7701 CE Dedemsvaar
T. 0523-612 038
E. info@metselaartextielservice.nl
www.metselaartextielservice.nl

BedrijfExpert • oktober 10, 2016


Previous Post

Next Post