Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Kinderfeestje

Een kinderfeestje tegenwoordig geven is erg leuk. In Nederland zijn er vele prachtige locaties, waar je met een kinderfeestje heen kan. De afgelopen jaren werden kinderfeestjes vaak thuis gehouden. Tegenwoordig zijn kinderfeestjes steeds leuker op een andere locatie. Op zo’n dergelijke locatie is alles helemaal ingericht voor de kinderen. Er zijn genoeg skelters aanwezig, en de horeca wordt helemaal verzorgd.

kinderfeestje

Voordelen kinderfeestje op een andere locatie

– genoeg skelters
– horeca wordt geregeld
– de spelletjes worden geregeld
– prijzen voor spelletjes wordt geregeld
– verzorging aanwezig
– onderdak voor als het regent

Spelletjes

Door zoveel lasten uit handen te nemen bij een kinderfeestje, kunnen spelletjes heel goed geregeld worden. Alle spelletjes voor verschillende kinderfeestjes zijn aanwezig. Er is veel keuze en daarom wordt elke kinderfeestje weer anders georganiseerd. Bij vele spelletjes kunnen prijzen worden gegeven, deze prijzen zijn op de leeftijd van de kinderen gebaseerd.

Onbeperkt spelen

Veel locaties hebben speelplekken waar onbeperkt gespeeld kan worden door de kinderen. De kinderen vinden spelen vaak één van de leukste activiteiten op zo’n dag. Daarbij hoort natuurlijk patat of pannenkoeken eten en onbeperkt ranja drinken. Dit kan geheel verzorgd worden door speelboerderij De Drentse Koe. Dit is een speel- en ijsboerderij in Ruinerwold waar geweldige kinderfeestjes worden gehouden. Je kunt hierbij kiezen uit drie verschillende arrangementen voor de kinderen. De kinderen vinden het hier geweldig om met een kinderfeestje heen te gaan.

Schoolreisje

Een schoolreisje is bijna het leukste wat er op de basisschool is. Een schoolreisje is eigenlijk ook een kinderfeestje, maar dan met de hele klas. Een dagje weg met de klas kan ook natuurlijk naar De Drentse Koe. Hierbij krijgen de kinderen onbeperkt ranja, en kunnen ze onbeperkt pannenkoeken bakken. Ook de begeleiding kan onbeperkt pannenkoeken bakken en zij krijgen onbeperkt koffie en thee. Op het einde is er voor iedereen nog een gratis ijsje wat iedereen lust.

Tot slot: voor een leuk kinderfeestje zijn er genoeg locaties, zoals de Drentse Koe waar je met alle kinderen heen kan.

BedrijfExpert • februari 6, 2017


Previous Post

Next Post