Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Hotel van Dijk staat open voor bezoekers die op zoek zijn naar hotel Zwolle

Het sfeervolle Hotel van Dijk uit Kampen verwelkomt graag bezoekers van de stad Zwolle. Dit geeft het hotel aan, gezien de goede verbinding die Kampen met Zwolle heeft. Na een dag in het drukkere Zwolle, kunnen bezoekers van de stad uitstekend tot rust komen bij hotel Zwolle. In de komende jaren wil het hotel steeds meer bezoekers verwelkomen die in Zwolle moeten zijn voor zaken of hun vrije tijd. Hotel van Dijk bevindt zich op slechts een kwartier rijden van de hoofdstad van Overijssel.

Heerlijk tot rust komen in Hotel Zwolle

De eigenaren van het hotel geven aan dat veel mensen vanwege de goede sfeer kiezen voor Hotel van Dijk. ‘’Bij ons werken mensen die ervaring hebben en zeer behulpzaam zijn. Onze kamers zijn daarnaast van alle gemakken voorzien. Als klap op de vuurpijl bieden wij iedere ochtend een uitstekend ontbijt aan, dat in de prijs inbegrepen is.’’

Betere verbinding tussen de Hanzesteden

De komende jaren is de verwachting dat er steeds meer bezoekers voor Hotel van Dijk kiezen als zij op zoek zijn naar een hotel Zwolle. ‘’De verbinding tussen de twee steden wordt steeds beter. Dit komt onder andere door de aanleg van de nieuwe Hanzelijn en de ontwikkeling van de N50.’’, zo geeft het hotel aan.

Meer informatie over Hotel van Dijk

Wilt u meer informatie over Hotel van Dijk? Hieronder vindt u de contactgegevens:

Hotel Kampen | Hotel Zwolle
info@hotelvandijk.nl
Tel: +31 (0)38 33 14 925
Fax: +31 (0)38 33 16 508
IJsselkade 30 8261 AC KAMPEN
www.hotelvandijk.nl

hotel van dijk

BedrijfExpert • december 10, 2014


Previous Post

Next Post