Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Waarom een scootmobiel?

Merkt u dat u steeds meer moeite krijgt met het lopen van lange stukken? Wordt het loopje naar de supermarkt steeds moeizamer? Misschien is het dan tijd om op zoek te gaan naar een scootmobiel. Natuurlijk wilt u er liever niet aan geloven, maar een scootmobiel gaat uw leven echt makkelijker en een stuk aangenamer maken.

U hoeft niet bang dat u de enige bent, intussen rijden er al meer dan 150.000 scootmobiels rond.

Zoveel aanbod, welke is nou goed?

Hebt u stiekem al een beetje rondgekeken op het internet naar een scootmobiel maar ziet u door het grote aanbod niet meer wat u nou nodig heeft? Misschien is het dan makkelijk om eerst een paar vragen te beantwoorden voordat u op zoek gaat naar een scootmobiel.

– Wilt u de scootmobiel voor binnen en buitenshuis gebruiken?
– Legt u grotere afstanden af? 15km +
– Is het van belang hoe hard de scootmobiel gaat in kilometers per uur?
– Moet de scootmobiel makkelijk te vervoeren zijn met een auto of bus?
– Zijn er accessoires als bijvoorbeeld mandjes die u nodig heeft voor uw boodschappen?

Voornamelijk de afstanden die u ermee wilt gaan rijden zijn belangrijk. Er zit namelijk veel verschil in accuradius.

Komt u in aanmerking voor een scootmobiel?

Komt u in aanmerking voor een Scootmobiel volgens uw verzekeraar? Dan wordt uw scootmobiel voor een deel vergoed. Wilt u graag weten of u in aanmerking komt voor een scootmobiel? Dan kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij. Het kan tot honderden euro’s schelen, zeker de moeite waard om het te proberen bij de verzekering.

Waar kunt u uw nieuwe scootmobiel het beste aanschaffen?

Aangezien een scootmobiel u weer een stuk minder afhankelijk maakt is het goed om te kiezen voor een leverancier bij u in de buurt. Natuurlijk moeten de recensies goed zijn en moet u een goed gevoel hebben bij de leverancier.

Waarom is het goed om voor een dealer in de buurt te kiezen? Mocht uw scootmobiel onderhoud nodig hebben, of is het zo dat er iets gerepareerd moet worden aan uw scootmobiel kunt u er gemakkelijk zelf naar toe. Er is niks zo vervelend om het halve land af te reizen met een scootmobiel om onderhoud te laten doen. Woont u in de buurt van Emmeloord? Dan kan ik u MaxVitaal in iedergeval aanraden!

Succes met de zoektocht naar een scootmobiel, en vergeet niet uw verzekeraar te bellen!

BedrijfExpert • januari 16, 2018


Previous Post

Next Post