Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

0

Onafhankelijk financieel advies bij Veldhuis Advies

Veldhuis Advies uit Heerde is de grootste organisatie in de regio op het gebied van financieel advies. Het bedrijf heeft 65 medewerkers en inmiddels een erg groot klantenbestand (15.000 particulieren en 2500 ondernemers). Veldhuis Advies is iedere dag bezig met het nemen van financiële beslissingen en bieden hulp bij schade. Dit gebeurt op een professionele wijze en daarbij staat geluk & gezondheid voorop van degene die wordt geholpen. Dat zijn de kernwaarden van dit bedrijf. Als financieel adviseur in de regio Zwolle kunt u hier met elke vraag aankloppen.

Diensten & Producten

Voor wat kunt u precies terecht bij Veldhuis Adviesgroep? Hieronder worden de diensten en producten van het bedrijf opgesomd:

– Verzekeringen (particulier, ondernemer & werkgever)
– Financiële planning (particulier & ondernemer)
– Pensioenen (particulier, ondernemer, werkgever)
– Hypotheken (particulier & ondernemer)

Het blijkt dus dat u zowel als particulier, ondernemer of als werkgever terecht kunt voor verschillende diensten en producten. Dit varieert van het afsluiten van een verzekering tot aan het regelen van de pensioenen van uw medewerkers.

Financieel Advies? Neem contact op!

Meer weten over de mogelijkheden van financieel advies? Neem contact op! Veldhuis Advies staat graag voor u klaar. Of het nu gaat om financieel advies, informatie over uw hypotheek of het regelen van pensioen voor uw werknemers. Alles is mogelijk. Hieronder vindt u onze contactgegevens.

veldhuis advies

Bezoekadres
Sportlaan 4a
8181 BE Heerde

Postadres
Postbus 1
8180 AA Heerde

T. (0578) 699 760
E.  info@veldhuisadvies.nl
W. www.veldhuisadvies.nl

BedrijfExpert • oktober 18, 2016


Previous Post

Next Post