Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Een sloopbedrijf inhuren

Overweeg je om je huis te laten verbouwen? Je kan dit natuurlijk helemaal zelf gaan aanpakken. Misschien is het wel beter om handiger om dit uit te besteden aan professionals. Maar wat voor mogelijkheden heb je bij een gemiddeld sloopbedrijf? Wij hebben de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Betonboren voor het doorvoeren van leidingwerk zoals renovatieroosters en rioleringen, is een specialistisch klusje. Je kan een hoop schade aanrichten in steen of beton. Vooraf wordt het type werk ingeschat en worden daarna de werkzaamheden uitgevoerd. Voor het betonboren wordt meestal gebruik gemaak van een diamantboor. Dit zorgt voor minder geluidsoverlast dan bij andere boren.

Beton zagen is een andere mogelijkheid als je een sloopbedrijf inhuurt. Diepe draadzaagsystemen zorgen ervoor dat je diep in natuursteen en beton kan zagen. De meeste van dit soort werkzaamheden worden uitgevoerd met watergekoelde diamantzagen. Profiteer van de rechte zaaglijn, geen onnodige beschadigingen, minder stof en minder geluidsoverlast.

Hulp nodig bij je sloopwerk? Dit is natuurlijk de primaire taak van een sloopbedrijf. Een sloopbedrijf gaat elke uitdaging aan op het gebied van slopen. Vaak wordt er eerst een gedegen onderzoek gedaan om te kijken hoe de werkzaamheden worden ingepland. Het materiaal wat vrijkomt in de sloop kan worden hergebruikt tot een nieuwe grondstof. Al het afval wordt uiteraard voor je weggebracht naar een afvalverwerker.

Heb je last van asbest in je woning? Je kunt hiervoor een sloopbedrijf inhuren. Deze kunnen het gehele saneringstraject van uitvoering tot afwikkeling voor je overnemen. Asbest is een gevaarlijk natuurproduct dat schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Voornamelijk bij de inademing van asbestvezels.

Als laatste punt noemen we nog even het sleufwerk. Dit houdt eigenlijk in dat een sloopbedrijf sleuven kan frezen en zagen. Denk hierbij aan toepassingen zoals elektraleidingen, vloerverwarming en C.A.I.-kabels. Genoeg opties bij het inhuren van een sloopbedrijf!

 

BedrijfExpert • oktober 27, 2017


Previous Post

Next Post