Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Fondsen werving voor uw vereniging of stichting!

Gaat u binnenkort een project uitvoeren binnen uw stichting of vereniging? Maar bent u tot de ontdekking gekomen dat u de financiële kosten helemaal niet kunt dekken? Geen paniek! Er zijn namelijk genoeg organisaties die wel weten hoe ze de juiste fondsen moeten werven voor uw project. En dan gaat het natuurlijk om fondsen die ook aansluiten op het doel van uw project. Heeft u interessante ideeën, maar beschikt u nog niet over de financiële middelen? Schuif dan niet meteen dit idee opzij, maar ga voor fondsen werven. Met fondsen werving is de kans groot dat u het project uiteindelijk toch kunt uitvoeren! Hoe mooi is dat?

Het verkrijgen van financiële middelen

Wat is fondsenwerving nou eigenlijk? Bij fondsenwerving ondernemen niet-gouvermentele organisaties (of andere organisaties zonder winstoogmerk) activiteiten om de benodigde financiële middelen te verkrijgen voor haar activiteiten en/of projecten. Fondsen zijn onder andere kleine donaties van particulieren, subsidies van overheden of particuliere organisaties. Natuurlijk gaat het werven van fondsen niet zomaar en kost ook nog eens veel tijd. Gelukkig zijn er genoeg organisaties die uw vereniging of stichting hierbij kunnen helpen. Hieronder leest u daar meer over.

Hulp bij het selecteren van de juiste fondsen

Wanneer u een organisatie inschakelt voor fondsenwerving hoeft u er zelf vrij weinig aan te doen. Natuurlijk moet je wel het een en ander vertellen over het project, want anders kunnen de organisaties niet gericht zoeken naar fondsen. Veel organisaties beschikken over een uitgebreid netwerk en weten vaak al goede fondsen voor uw project. Zij helpen u door de juiste fondsen te selecteren, zodat u over een tijdje over de financiële middelen beschikt die uw plan ook dekt.

Subdiegezocht.nl inschakelen?

Op het internet zijn er veel organisaties te vinden die u kunnen helpen bij het werven van nieuwe fondsen. Ik raad u aan om eens een kijkje te nemen op de website van Subsidiegezocht.nl. Dit is een organisatie met een groot netwerk en de kans is groot dat zij binnen korte tijd de juiste fondsen voor uw stichting of vereniging kunnen vinden. Wist u al dat het werven van fondsen 2 tot 6 maanden in beslag kan nemen? Het is daarom verstandig om op tijd te beginnen met het werven van fondsen!

BedrijfExpert • mei 26, 2016


Previous Post

Next Post